despre

Ma numesc Marcel, chiar daca voi semna “mioriticul” si sunt tata inca normal de fata de 12 ani, inca normala.  Nu ma intrebati ce inseamna “normal”, vom dezbate pe parcurs! De cateva luni, studiez problema vaccinului anti-HPV, daca sa imi dau acordul pentru ca pustoaica mea sa-si faca sau nu vaccinul in octombrie, in campania de vaccinare a Ministerului Sanatatii. Mama nu mai are, asa ca eu va trebui sa decid pentru ea, ca un tata inca normal ce sunt.

Veti spune ca este simplu, iar eu va voi contrazice si va voi dovedi ca este al naibii de greu. Am tot navigat pe internet, m-am interesat, am luat la rand sites si bloguri din Romania si din lumea intreaga, m-am inscris pe forumuri pentru sfaturi si, odata cu opiniile pro si contra vaccin, am luat la cunostinta cum este, de fapt, romanul, care este mentalitatea lui si ce vrea el de la viata.

Concluzia?  Urgent, trebuie sa incep o campanie de vaccinare a romanilor contra prostiei. Sunt convins ca nu sunt singurul care vrea sa-si protejeze copilul de pandemia de prostie din tarisoara noastra draga. Daca exista un vaccin contra prostiei, numai in acest fel poate fi administrat, prin comunicare.

Asa ca am hotarat sa-mi fac blog si va invit pe toti care intrati aici (comentariile sunt libere), ajutati-ma! Un roman mai destept sau mai putin prost este un roman salvat sau macar are sanse de vindecare.  Fireste ca vaccinul contra prostiei are si efecte secundare si nu vindeca decat cateva tulpini. Il vom perfectiona pe parcurs, impreuna.

adresa mea de mail este gadea.marcel@gmail.com

Reclame

2 răspunsuri to “despre”

  1. paultheneoliberal Says:

    Buna Marcel,

    Imi place initiativa ta. Imi place si cum consideri comunicarea ca sursa de eliminarea a prostiei. In blogosphera, mi se pare, avem idei si proiecte similare, dar care militeaza pe diferite campuri. Bafta in continuare.

  2. Paul, ma bucur ca imi dai o mana de ajutor (am vazut la blogroll la tine). Putem face mai mult. Si mai mult. Sa schimbam ceva radical. In bine!

    O saptamana ok!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: