APEL UMANITAR – Cristina Pop are nevoie de voi

Cancerul de col uterin (sau cervical) ucide fetele si femeile noastre. In Romania se inregistreaza anual 3.000 de cazuri noi si un total de 40.000 de femei care au diagnosticul de CANCER DE COL UTERIN. In lume cancerul de col uterin se situeaza pe locul doi ca frecventa, cu aproximativ 500.000 de cazuri noi in fiecare an, ocupand in acelasi timp locul al treilea in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de cancer la femei, dupa cancerul de san si cel pulmonar .

Cristina Pop are nevoie urgenta de ajutor !!!

Cineva spunea ca in fata unei boli ” nu frica invinge boala, ci curajul si dorinta de a trai “, iata cateva cuvinte care au intotdeauna un efect pozitiv asupra noastra si pe drept vorbind sunt de un mare folos sanatatii noastre nu doar in fata bolii ci si in fata sanatatii.

Cristina Pop are doar 25 de ani, este o fire pozitiva, vesela, mereu optimista si are in fata o viata frumoasa de trait, dar din pacate, in aceste momente trece prin cela mai grele clipe din viata ei deoarece cu 2 luni in urma a fost doagnosticata cu cancer de col uterin. Cristina este o luptatoare, tine foarte mult la sanatatea ei, facea mult sport (instr.de fitness la SanGym Bistrita) si niciodata nu sa gandit ca o boala atat de crunta va aparea in viata ei. Analize, stres, medici, lacrimi, citostatice, suspine, radioterapie, tratamente dupa tratamente toate pentru a opri din ritmul rapid in care se manifesta aceasta boala. Cristina are urgenta nevoie de o operatie pentru ca aceasta boala sa nu se extinda in tot corpul, care ar putea fi realizata pe 7 octombrie. Colegii, prietenii si cei apropiati au deschis un cont bancar pentru cei ce doresc sa contribuie cu orice suma de bani, pentru acoperirea cheltuielilor necesare tratamentului.

contul este: RO 19 BRDE 060SV15553860600.

via zupernews

o rog si pe isabellelorelai sa preia apelul!

Multumesc in numele Cristinei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: